Megújult a tornaterem, játékkal avatták fel

Megújult a Kovács Margit iskola tornaterme, amely korszerű sportburkolatot kapott, ezzel régi vágya teljesült az intézménynek.

A teljes beruházás összértéke bruttó 37 millió forint volt, amihez az önkormányzat is hozzájárult. A tornaterem avatóján a gyerekek az NBI-ben szereplő győri csapat játékosaival találkozhattak, és játszhattak, versenyezhettek együtt.

Nagyon fontos a fiatalok bevonása a sportba. Polgármesterként és orvosként is azt gondolom, nem mindegy, milyen körülmények között sportolnak a gyerekek. Kosárlabdában egy jó minőségű sportburkolat például csökkenti a sérülésveszélyt. A profi sportot támogató szponzorok szerencsére úgy érzik, hogy az utánpótlásba is érdemes befektetni, hiszen aki a jövőre gondol, az a jelenben a fiatalokat támogatja.

Fontos, hogy a győri támogatókban ez a szemlélet megvan. A kosárlabda a fiatalok körében rendkívül népszerű, Győrben pedig megkapják a megfelelő alapokat. Ebben a korban még nem az eredmény az elsődleges szempont, hanem az, hogy egészségesek legyenek, és fejben váljanak majd profivá az élet minden területén

Kapcsolódó bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük