Elnöki beszámoló a Városházán

Konstruktív és egyben jó hangulatú egyeztetésen vagyunk túl dr. Bartha Csabával, a Győri AUDI ETO KC elnökével.

Dr. Bartha Csaba kiváló munkát végzett az elmúlt 3,5 évben a Győri Audi ETO KC élén. Az azóta megszerzett három Bajnokok Ligája győzelem, valamint a magyar bajnoki és Magyar Kupa elsőségek mellett azok a gazdasági eredmények, amelyekről beszámolt azt bizonyították nekem, hogy remekül végzi munkáját, és biztosítottam a jövőben támogatásomról is.

A város és klub elképzelései a jövőről, mind sportszakmai, mind gazdasági vonatkozásban is határozottan illeszkednek egymáshoz. A tárgyaláson dr. Bartha Csaba beszámolt az elmúlt időszak munkájáról, jelen feladatainkról mind a felnőtt csapat, mind az utánpótlás vonatkozásában, kiemelt témaként szerepeltek a januárban elindult sportakadémiai feladatellátással kapcsolatos teendők is. A jövőt érintő kérdésekben pedig célként jelöltük meg, hogy csak úgy, mint a férfi kézilabdázásban, minden más sportágban közösenösztönözzük az összefogást és a célok meghatározását – mondta Dr. Bartha Csaba elnök.

A találkozón sportért felelős polgármesteri biztos minőségében részt vett Petrov Iván is, tömören csak annyit fűzött hozzá, ha minden sportszervezet így működne, rá nem lenne szükség.

Kapcsolódó bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük