Letettem a polgármesteri esküt, folytatjuk a munkát

A mai életem egyik legfontosabb napja. Azonban orvosként hozzászoktam, hogy hiába az ünnepnap, nem állunk meg, hanem munkával folytatjuk tovább.

A vasárnapi időközi választást követően az első közgyűlésre az AC/DC zenéjére gyülekeztek a képviselők és az érdeklődők. A polgármesteri megbízólevelet dr. Lipovits Szilárd jegyző, a Helyi Választási Iroda vezetője adta át.

Alpolgármesteri címéről lemondott dr. Fekete Dávid, aki önkormányzati képviselősége mellett az egyetem fejlesztéséért és az ifjúságpolitikáért felelős tanácsnokként folytatja a munkáját. Szeretném, ha még a ciklusom alatt meghonosodna Győrben az orvosi kar, ebben is nagy segítséget nyújt dr. Fekete Dávid. Alpolgármesteri munkáját folytatja Radnóti Ákos, a képviselők pedig egyhangúlag szavazták meg Szeles Szabolcs és dr. Pergel Elza kinevezését.

Eddig nem volt Győrnek környezetvédelmi programja, most elindítjuk. Létrehoztuk a környezetvédelmi bizottságot, amelybe tagnak választottuk a Zölden Győrben mozgalmat elindító Markó-Valentyik Annát, a Vaskakas Bábszínház művészét is.

A kampány során azt ígértük, hogy megvédjük a Püspörkerdőt is. Jelentem, ezt a munkatempót várhatják el továbbra is, ugyanis már továbbítottuk a beterjesztést az illetékes hatóság felé, hogy védettség alá helyeztessük a város tüdejét. Mert a győriek ezt szeretnék.

A közgyűlés többi napirendi pontjáról részletesen a Győr+ felületén olvashatnak.

Kapcsolódó bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük