Közösen megkeressük a megoldásokat

Győrszentivánon és Marcalvárosban is fórumon jártam a napokban. Az utóbbi találkozó érdekessége, hogy pont Marcalváros I-II., illetve Nádorváros határán tartottuk, így egyszerre három városrész fejlesztéseiről, beruházásairól és jövőjéről tudtunk beszámolni képviselőtársaimmal.
Győrszentivánon is rengeteg kérdés felvetődött. Köszönöm, hogy ennyien megtiszteltek minket aktív jelenlétükkel.
Minden városrészt tovább fejlesztünk a terület speciális adottságainak és az ott lakók igényeinek megfelelően, mert minden Győrben élő ember fontos számunkra!

Közösen megkeressük a megoldásokat

✅ Győrszentivánon és Marcalvárosban is fórumon jártam a napokban. Az utóbbi találkozó érdekessége, hogy pont Marcalváros I-II., illetve Nádorváros határán tartottuk, így egyszerre három városrész fejlesztéseiről, beruházásairól és jövőjéről tudtunk beszámolni képviselőtársaimmal. ➡️Győrszentivánon is rengeteg kérdés felvetődött. Köszönöm, hogy ennyien megtiszteltek minket aktív jelenlétükkel. ❗️Minden városrészt tovább fejlesztünk a terület speciális adottságainak és az ott lakók igényeinek megfelelően, mert minden Győrben élő ember fontos számunkra!#SzívügyünkGyőr <3

Közzétette: Dr.Dézsi Csaba András – 2020. január 12., vasárnap

Kapcsolódó bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük