Javítjuk a sürgősségi betegellátást, csökkentjük a várakozási idő

A korábban bemutatott 20 programpontom egyik legfontosabb része az egészségügyet érinti. Javítjuk a sürgősségi betegellátást, csökkentjük a várakozási időt. A kormánnyal és az országos mentőszolgálattal közösen új, korszerű mentőállomás létrehozását tervezzük a Modern Városok Program keretében.

Hétfőn rendkívül sikeres, konstruktív megbeszélést folytattam dr. Tamás László János főigazgató főorvos úrral és dr. Skaliczky Zoltán fejlesztési igazgató úrral a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház vezetőivel. Fontos témánk volt: hogy tudnánk hatékonnyá tenni a sürgősségi betegellátás rendszerét és arról, hogy feltétlenül csökkenteni szeretnénk mindannyian a betegek várakozási idejét. Erre kerestük a válaszokat.

Úgy tűnik, hogy több megoldás is lehetséges, amennyiben a győriek megtisztelnek a bizalmukkal és megválasztanak polgármesternek. Egyértelműen gyors és hatékony eredményeket tudunk elérni ezen a területen. Számomra fontos hogy beszéljünk a jelen problémáiról, hogy azokat a jövőben megoldhassuk. Akkor lehetünk csak sikeresek, ha kommunikálunk egymással, hiszen mindannyiunknak Szívügye Győr.

Kapcsolódó bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük